tirsdag den 3. april 2012

Universal Studios Hollywood

D. 28.03.12
Fællesbillede ved Universal Studio Theme Park
I dag ringede vækkeuret igen kl. 7.45, så gjorde vi os klar, pakkede vores taske og gik ned for at spise morgenmad. Kl. 8.45, skulle vi alle sammen mødes i lobbyen og så blev vi hentet med bus. Vi havde en lang dag foran os, men med et spændende program. Det var nemlig i dag vi skulle i Universal Studio of Hollywood. Vi ankom lidt før det egentlig åbnede, så vi fik taget et fællesbillede ude foran. Så åbnede dørene kl. 10.00 og så havde vi ellers 6 timer foran os, hvor vi kunne opleve en masse spændende og fede ting. Universal Studio Theme Park, er en park hvor man både at se en masse steder hvor de optager film og serier, men også en forlystelsespark hvor der er lidt af hvert at oplever. Jeg gik rundt sammen med Sissel, Lisbeth, Mille, Charlotte, Cecilie og Majken. Vi startede med at kører rundt i en tour tog vogn, hvor vi kørte rundt i filmbyen.
Susan's hus fra Desperate Housewifes
Vi så områder hvor de optog CSI, gamle westernfilm, Jurassic Park og ikke mindst Wisteria Lane som er der hvor de optager Desperate housewifes. Jeg elsker at se Desperate Housewifes, så jeg synes det var super fedt at kører rundt på den vej hvor de bor og lidt surrealistisk, at det faktisk var der serien bliver optaget. De skulle også optage nogle scener lidt senere på dagen, men desværre ikke mens vi var der. Det var selvfølgelig ærgerligt, men også fedt at jeg havde været der. Så brugte vi ellers de næste par timer med, at prøve en masse af de forlystelser som var i parken. Vi var inde i The Simpsson, hvor vi sad i en vogn og oplevelse deres verden i 3D. Vi sad nærmest i en kuppel og vognen bevægelse sig ligesom at vi oplevede det i virkeligheden. Det var meget sjovt at opleve. Så gik vi videre hen til Jurassic Park, hvor vi sejlede i træstammer i noget vand og sejlede gennem en skov hvor der var dinusaruser. Der var også nogle vand effekter undervejs, så vi blev lidt våde. Men det var ikke så slemt og vejret var rigtig godt, så det kunne tørre hurtigt. Så gik vi hen til et område med mumie og skulle prøve en indendørs rutsjebane. Jeg synes det var sjovt, men samtidig også lidt vildt fordi det var total mørkt, så vi kunne slet ikke se hvad der skete. Det var lidt mærkeligt at vi ikke kunne se noget og også lidt underligt, men samtidig var det også lidt fedt at opleve.

Universal Studios' logo
Så var det tid til frokost og selvom jeg kun har været afsted i 14 dage, så begynder jeg at savne dansk mad. Små mellemmåltider, rygbrød, mad der ikke er friture stegt eller bare noget der ikke har en masse kalorier i sig. Fordi det er der selvfølgelig rigtig meget af herover, og det er alt sammen store portioner. Men vi købte lidt fastfood mad, da der ikke var så meget andet at vælge i mellem der hvor vi spiste. Da vi gik videre, skulle vi op af en masse rulletrapper for at komme tilbage til resten af parken. Der valgte jeg så at løbe op af de fleste trapper for, at brænde lidt energi af. Så gik vi hen til Water World, som var et show var der indgik en masse vand. Der var rækker hele vejen rundt om den udendørs scene og dem som sad på de forreste rækker, blev tit ramt af lidt vand. Det var meget underholdende at se. Derefter gik vi hen til at andet sted, hvor vi kunne opleve nogle forskellige effekter som er med i film. Det kan være, når personer kører i gamle film, så holder de i virkeligheden stille og så er det bare baggrundsbilledet som bevæger sig. Det vidste vi selvfølgelig godt i forvejen, men det var meget spændende at se hvordan de gjorde det.
Spiser Ben & Jerrry is
Så var det tid til en is og for første gang fik Lisbeth og jeg smagt Ben & Jerry is og det smagte rigtig godt. Det pleje at være lidt dyrt hjemme i Danmark, men i USA er det billigere. Så det skulle vi smage. Så skulle jeg prøve at finde en bamse ved, at skyde en basketball i kurven og så vandt jeg en lille sød bamse J Til sidst kunne vi ikke rigtig overskue at se mere, men det var også tid til at mødes med de andre ved udgangen. Så blev vi hentet i bus og kørt tilbage til vores hostel. Alle var godt brugte efter en sjov og spændende dag og selvom vi var afsted hele dagen, så gik tiden hurtigt. Så snart jeg sad i bussen, faldte jeg i søvn med det samme.

Når vi oplever så meget hele tiden, så skal der ikke meget til før vi alle kan sove og det er dejligt der ikke er problemer med det. Vi var alle godt brugte da vi kom hjem og brugte resten af aftenen på at slappe af, få skrevet dagbog og ellers bare hygget os.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar