søndag den 1. april 2012

Sightseeing i LA

D.27.03.12

I dag ringede vækkeuret kl. 07.45 og så var det meningen, at Sissel og jeg skulle skrive dagbog fra dagen i går, men tiden gik med så meget andet så det nåede vi ikke inden vi skulle spise. Så vi gik ned for at spise morgenmad kl. 8.00 og så skulle vi mødes med de andre ved bussen kl. 08.45. Vi havde en lang dag foran os og den startede med, at vi kørte til et område i centrum hvor vi skulle mødes ved vores guider. Turen fra hostel til Red Line hvor guiderne var, tog 45 min uden trafik så det var en lidt lang tur. Los Angeles er også en mega stor by og for at danne et overblik over byen, så er den 120 km den ene vej og 90 km den anden vej. Der bor 25 mio. mennesker og der er 15 mio. biler i byen, så der er meget trafik hele tiden. Det er sjældent jeg har set folk cykle og hvis det sker, er det nede ved stranden.

Vi skulle mødes med vores guider ved Graumans Egyptian Theatre, som er den første biograf der blev bygget og det allerførste sted der blev vist præmierefilm. Stedet udefra ligner sig selv fra dengang, men inden i er det blevet lavet lidt om så det ligner de biografer vi har i dag. Men selve bygningen har de bevaret og navnet kommer af, at folk skulle føle de var i Egypten da bygningerne er gule og der var malet faraoer på væggene. Biografen bliver i dag brugt til at vise gamle klassikere fra 20-30 år tilbage og det er sådan, at den kendte personer der har hovedrollen i den film kommer og fortæller om filmen og ser den med publikummet og prisen for billetten er den samme, selvom der kommer en kendis. Vores guide fortalte at en af hendes kollegaer havde fået til opgave, at stå inde ved biografens dame toilet og sørger for, at der ikke kom andre derind fordi Julia Roberts skulle på toilet. Så hun skulle stå derinde, men Julia Roberts skulle tisse. Det må have været en lidt speciel oplevelse.

Da vi havde set biografen, skulle vi gå på Walk Of Fame. Det var en lidt speciel oplevelse, da vi kunne gå på fliserne hvor de kendte havde deres navn på fliserne. Vi gik rundt for at finde de kende vi kunne kende og stoppede op flere gange for at tage billeder. Så så vi også Kodak Theatre, hvor Oscar uddelingen afholdes. Vi så Chinese Theatres hvor nogen af de kendte havde lavet fingeraftryk og fodaftryk i jorden. Det var sjovt at se og der var rigtig mange mennesker som også var der. Da vi stod ved Chinese Theatre, kunne vi skimte det store Hollywood skiltet som står oppe ved et højt bjerg et stykke fra byen. Vores guide viste os nogle gamle billeder af, hvordan skiltet så ud da det blev sat op for allerførste gang. Det startede med at hedde Hollywood Land, så falde bogstaverne fra hinanden og det hele gik i stykker. Så valgte man kan kalde det Hollywood og lavede det ud af stål, så bogstaverne kunne holde sig oppe.



Udsigt ud over lidt af LA
Så var vores guidetur slut og inden frokost havde vi lidt tid for os selv. Så jeg fik købt en lille souvenir sammen med Lisbeth og Mille. Kl. 12.00 skulle vi mødes med de andre på Hard Rock Cafe og her skulle vi spise frokost. Selvom det var mega koldt derinde pga. aircondition, så var det super hyggeligt og maden smagte godt. Kl. 13.15 skulle vi igen på en guidetur, men denne gang med et andet firma og på en anden måde. Vi skulle sidde i en lille bus uden tag og kører rundt i Beverly Hills området og så nogen kendtes boliger. Det var ikke alle husene vi kunne se tydeligt, da de boede inde bagved en høj port, men bare det at kører forbi var super fedt. Vi kørte forbi Tom Cruise Kate Holmes’s hus, vendte rundt i David og Victoria Beckhams indkørelse uden for hegnet, Elton Johns hus, Justin Timberlake hus, Jennifer Anistons gamle hus, Lindsay Lohans hus og mange flere.
Gruppebillede ved det store byskilt
Det var super hyggeligt og mega fedt at kører rundt i Beverly Hills og alle husene var små paladser. Vejret var perfekt til at kører rundt i en åben bus, solen skinnede fra en skyfri himmel, det var dejligt varmt og det kunne ikke være bedre. Vi kørte oppe i bjergene, så vi kunne se ud over hele byen og det var helt fantastisk. Rigtig flot udsigt og lidt postkort agtig. Vi kom også lidt tættere på det store Hollywood skilt og fik igen taget en masse gode billeder. Vi kørte også forbi et stort byskilt hvor der stod Beverly Hills og der fik vi taget et gruppebillede. Da vi kun kunne sidde 14 i bussen og ikke kørte helt den samme rute, var det ikke alle som kom med på billedet. Men det var fedt at vi fik taget et alligevel.
Da vores guidetur var slut, kørte vi tilbage til der hvor turen startede og der mødtes vi med alle de andre. Så var dagens program slut og så skulle vi tilbage til vores hostel. Jeg valgte at sidde på værelset og skrive dagbog, både fra i går og i dag. Senere skulle de fleste af os spise på vores hostel. De holdte en pasta aften, hvor man skulle melde sig til og så kunne man spise alt det man ville for 4 $. Lisbeth og jeg havde snakket om pasta i flere dage, så vi skulle helt sikkert melde os det pasta aften sammen med de andre. Det smagte godt og det var rigtig hyggeligt at spise så mange sammen og også nogen af de andre fra holdet, som jeg ikke snakker med så tit. Efter vi havde spist, satte vi os ned i fællesrummet. Jeg fik lagt billeder og min dagbog ind på min blog. Fik skrevet dagbog for dagen, gik i bad og sad snakkede med de andre piger på værelset inden vi gik i seng..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar