tirsdag den 27. marts 2012

Sightseeing i Las Vegas

D. 24.03.12
I dag havde Sissel og jeg sat vækkeuret til kl. 7.30 fordi vi skulle ud at løbe en tur. Men vi kunne ikke rigtig tage os sammen til at stå op der, så vi blev liggende i sengen en halv times tid. Så løb vi en tur rundt i et boligkvarter, som ligger tæt på vores hotel. Selvom vi stod på tidligt op, så var det stadig varmt at løbe fordi luftfugtigheden var høj. Men vi fik løbet omkring 4 km og det var rigtig dejligt. Så mødtes vi med Mille og sammen gik vi hen i 7eleven for at købe lidt morgenmad, satte os nede ved et hyggeligt spise område ved hotellets pool og spiste. Lidt efter kom nogen af de andre og så sad vi og snakkede lidt. De fleste var ramt af hovedpine fra i går aftes og kunne ikke overskue at lave så meget. Så de satte sig nede ved poolen, tog sol eller badet i poolen hvor vandet var isene koldt. Så de fik et chok da de gik i vandet og vi andre var glade for vores beslutning om ikke at hoppe i vandet. I stedet sad jeg og skrev dagbog, hørte musik og snakkede med de andre piger. Vi var mange som sad dernede og slappede af og det var super hyggeligt.
Pandekager med is og flødeskum
Da det var vores sidste dag i Las Vegas og v havde fri hele dagen, synes vi det var ærgerligt at være på hotellet hele dagen og slappede af, selvom det var tiltrækkende. Så Mille, Sissel, Lisbeth og jeg lagde en plan for resten af dagen og så tog vi en taxa ind til byen. Vi ville købe billetter til Mysteré som er et show lavet af Cirqus De Soleil, så vi tog hen til Treasure Island for at købe dem. Da billetterne var i hus, tog vi videre en til Fashion Show Center, hvor vi skulle shoppe. Jeg fik købt en rigtig lækker tynd striktrøje og en enkel flot kjole med til blonder. Efter et par timer med shopping, var det tid til en sen frokost. Vi fik alle noget italiensk mad og det var dejligt at prøve noget nyt. Så tog vi endnu en taxa hen til Streasure Fier, som også er et hotel i Las Vegas. Grunden til vi skulle derhen var, at man kunne springe en form for frit fald fra toppen af bygningen, men hvor du var spændt til en vier så det var et kontrolleret fald. Sissel ville rigtig gerne prøve det, så vi tog derhen så hun kunne få muligheden for det. Lidt efter kom der nogen flere fra holdet som også gerne ville prøve det, så sammen gik vi hen til billetsalget. Men desværre blæste det for meget, så de kunne ikke få lov til at springe og da det var vores sidste dag i Las Vegas var det deres sidste chance, så det var rigtig ærgerligt for dem.

Da planen for det spring ikke lykkedes alligevel, så tog vi tilbage til shopping centeret og spise pandekager med is. Det var første gang på turen jeg fik pandekager og det var rigtig dejligt. Selvom vi var lidt trætte og mætte af en masse shopping timer og oplevelser, var dagen ikke slut endnu. Vi tog tilbage til Treasure Island, da showet begyndte kl. 19.00. Vi kørte med en irriterende taxa chauffør, som ville have flere penge af os end der egentlig stod på taxameteret. Vi skulle give 9.50 $ så vi gav ham 20 $, men han ville ikke veksle, så gav vi ham 10 $, men det var ikke nok. Han låste dørene og sagde han skulle have 12 $, så det gik han og så låste han op igen. Det var lidt ubehageligt at opleve, så vi var glade og lettet over at vi ikke skulle kører med ham mere. Vi skulle bare væk derfra og skyndte os hen til showet.
Udsmykningen inde i salen
Denne gang fik vi rigtig gode pladser, vi sad på anden bagerste række og kunne se det hele. Selve showet var lavet af en masse akrobatik, gymnastik, spring og der skete en masse hele tiden så det var lidt forvirrende, men det lagde de også op til igennem navnet. Man kunne godt fornemme de havde brugt mange timer på at øve sig, for det hele så så legende let ud. Det var helt fantastisk og underholdende hele vejen igennem. Vi fik rabat for billetterne fordi vi er studerende, så vi gav kun 70 $ og det var rigtig dejligt. Det var alle pengene værd. Da showet var færdigt tog vi endnu en taxa hjem til hotellet og vi havde lyst til bare at smutte i seng med det samme efter den lange dag. Men vi skulle i gang med at pakke vores kuffert endnu en gang, da vi skal videre til LA i morgen.
Men vi kom forholdsvis tidligt i seng, det var tiltrækkende og dejligt. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar